Home Nieuws Netherlands Academy of Engineering maakt kennis met Iron Power
Publicatie: 14 september 2024

Netherlands Academy of Engineering maakt kennis met Iron Power

Afgelopen week hebben wij de Forum Meeting van de Netherlands Academy of Engineering (NAE) mogen hosten in ons Future Energy Lab in Budel.

Het onderwerp van de bijeenkomst betrof:

Netcongestie, sleutel of sluitstuk van de energietransitie?

Een onderwerp waar Metalot samen met de Iron Power Community doorlopend over spreekt en natuurlijk volop aan het ontwikkelen is.

De bijeenkomst was gevuld met sprekers die ieder een eigen bijdrage leverden aan het onderwerpen. Ook Iron Power heeft haar introductie gekregen tijdens de bijeenkomst dankzij de lezing van Professor Philip de Goey.

Daarna hebben de aanwezigen leden van NAE een rondleiding gekregen door het Future Energy Lab en werd onder begeleiding van Stijn van Aken, projectleider van Metalot, de nodige uitleg gegeven en prangende vragen van de leden beantwoord.

Mooi om te zien hoe Iron Power haar weg naar de wereld weet te vinden en op deze wijze de zichtbaarheid én kenbaarheid op verschillende niveaus vergroten.

Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.